整戒指/手鈪

有無曾經諗過可以親手打造一隻戒指/手鈪俾自己 或者 另一半?又或者有無覺得而家市面上既都係好“旺中”款,好普通呢?本會超級鍾意首飾既某職員(xP)就好有呢啲想法啦,機緣巧合之下係某個社交網站見到 Ever True Jewellery呢間工作室既 Post,緊係即刻㩒入去睇下啦。原來裡面有專業既導師教你點樣由塑形開始,完成一樣銀首飾,而且仲係小班教學添,確保學員都可以問到自己想問既野,造到自己心目中既首飾。見到 Ever True Jewellery 好似好有心咁,緊係要搵人去試下堂啦。有幸去試堂既職員,番到黎大讚造得開心,而且係一個好好既體驗添。所以我地即係聯絡 Ever True Jewellery 搵佢地同我地合作。成功為大家爭取到一個折扣番黎。但係每一班既人數有限,所以從速報名啦。

日期:6月26日
時間:晚上7:30時 至 晚上10:00時 (課室內不可進食,請先用膳)
地點:香港中環士丹利街 74-78 號旺興大廈 7 樓 705 室

費用:5-7人每人港幣418元學費、3-4人每人港幣444元學費。材料費另計,視乎製成品的重量。銀材料費預$50-150一隻戒指;一隻手鈪的銀材料費預計是$150-200。如是闊身或厚身或特長,可能多於$300。(需要留按金$200元正)

查詢及報名:6216 8026 八爪

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s