宿在西貢(3月5-3月6)

宿在西貢
日期:3月5-3月6日(2日1夜)
地點:西貢戶外康樂中心
集合地點:彩虹地鐵站
集合時間: 1:00PM(記得先吃午飯)
**2日1夜共收你$50大洋**
人數有限, 緊記打92677258報名留位(WHATSAPP也可), 我叫阿永
放我飛機年尾聖誕必定孤獨終老。完。
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
過完年了,大家想必好掛住放假既日子
今次邀請大家一齊去西貢玩一個週末

行程:
3月5日(六)
-1:00PM-彩虹地鐵站(近C出口)集合
-1:45PM-出發前往搭 92 號巴士或 1A 號專線小巴
-2:30PM-預計到達(在西貢消防局附近下車,步行約五分鐘即可抵達)
-3:00PM-6:00PM-安排房間及安頓、自由活動
-6:00PM-8:30PM-營內BBQ
-9:00PM-10:00PM-於活動室集體遊戲
-AFTER10:00PM-自由活動(識下其他朋友, 營內散步等.)
3月6日(日)
-8:00AM-營內早餐(一次morning call, 自由決定, 8:40AM就完)
-9:00AM-11:30AM-營內設施活動/繼續訓(陪訓!?誤.)
-12:00PM-營內午餐
-1:00PM-大合照(集郵時刻!?)
-1:30PM-集體離開
(可能有機會或者其實應該可以一齊係西貢食個下午茶…掛)
(如果睇岩仔想溝請自己主動抄牌, 禮貌D,禮貌D,禮貌D, 很重要。)

交通及營地位置 (1) 在彩虹地鐵站出口乘搭 92 號巴士或 1A 號專線小巴;或在坑口地鐵站出口乘搭 101M 號 專線小巴,或在調景嶺地鐵站出口乘搭 792M 號巴士前往西貢,在西貢消防局附近下車, 步行約五分鐘即可抵達本營地。 (2) 在沙田乘搭 299X 號巴士,然後在西貢市中心宜春街轉乘 4 號或 4A 號專線小巴前往對面 海區,經西貢消防局後於本營地閘口下車。

(其實呢就可以遲到入黎BBQ既, 或者晚上自行離開, 我唔強逼大家架。)

聯絡:92677258(WHATSAPP也可)/27691069(中心電話)

阿永—過左12點唔好打黎嘈醒我,拜託

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s